diploma.bodymindrelease (2).jpg
KLASSIEKE MASSAGE

Deze massage staat gelijk aan de sportmassage. Bij klassieke massage ligt de nadruk op het masseren en niet op het behandelen van blessures, verbanden aanleggen e.d.

De massage technieken zijn hetzelfde.  Ik heb mijn opleiding gedaan bij Instituut NED I.C.H. en les gehad van de eigenaar Loek van den Berg.

Bij de opleiding leer je hoe te masseren, welke spiergroepen er zijn en wat contra indicaties zijn.

Het is een effectieve massage waarbij altijd gezocht wordt naar de blokkades in het lichaam en gericht is op het  afvoeren van de afvalstoffen.  Bij klachten merkt men na de eerste massage al vaak een groot verschil.

 

Prijs: 30 minuten voor € 27,50

          60 minuten voor € 55,00

 
HYPNOMASSAGE

Sinds juli 2015 geef ik ook hypnomassages deze massage werkt in combinatie met ontspanningsoefeningen. Waarbij gelet wordt op ademhaling en ontspannen van lichaam en geest.

 

Men komt in een meditatieve flow door te focussen op het eigen lichaam en de ademhaling waardoor invloeden van buitenaf even geen doorgang krijgen. Deze massage is voor iedereen anders, sommigen kunnen zich meteen in de ontspanning laten gaan voor anderen is dit ook een oefening om te leren ontspannen en dit zal steeds makkelijker gaan naar mate men oefent of een hypnomassage ervaart.

 

De resultaten tot nu toe zijn indrukwekkend. Men geeft aan een veel diepere ontspanning te ervaren waardoor de massage ook dieper door werkt. Ook kan men thuis de technieken toepassen om even tot ontspanning  te komen bij stressvolle situaties.

 

Prijs:   30 minuten€ 27,50

60 minuten voor € 55,00

hotstone massage
HOTSTONE MASSAGE

Bij de hotstone massage maak ik gebruik lavastenen deze houden lang warmte vast.  De verwarmde stenen worden op de rug, de benen, de voeten en de handen gelegd. Daarna wordt de nek gemasseerd, dan worden de stenen van de rug gehaald en masseer ik met olie, daarna met stenen. Het verdere lichaam wordt in dezelfde volgorde gemasseerd.

Omdat de warmte van de stenen een diepe ontspanning geeft, werkt deze massage diep door in het gehele lichaam. Ook komen er door de warmte afvalstoffen vrij. Het effect na de hotstone massage werkt ook nog een paar uur door, ik noem het altijd een soort sauna gevoel.                                                                    
Dus wil je een heerlijke ontspannen massage waarbij je ontgift en een diepe ontspanning wil ervaren kies dan eens voor mijn hotstone massage.

 

Prijs:  60 minuten voor €62,50

EFT EMOTIONAL FREEDOM TECHNIQUE

Bij EFT maak ik gebruik van een methode waarbij je met eyemovement en het kloppen op meridianen een angst sterk kan verminderen. Het herhalen van de angst door deze hardop te benoemen en op de meridianen te kloppen, werkt heel doeltreffend en eenvoudig, het resultaat is blijvend.

Doel is om de angst te verminderen en inzicht te krijgen in het feit waarom de angst zo overheersend is geworden. Deze techniek helpt ook doeltreffend bij kinderen, bij mijn dochter heb ik het toegepast toen ze zenuwachtig was voor haar citotoets. Het kan dus ook voor iets “simpels” toegepast worden.

 

Prijs in overleg

BMRC_logo_ERKEND_2021.png