top of page

Klassieke Massage

Deze massage staat gelijk aan de sportmassage. Bij klassieke massage ligt de nadruk op het masseren en niet op het behandelen van blessures, verbanden aanleggen e.d.

De massage technieken zijn hetzelfde.  Ik heb mijn opleiding gedaan bij Instituut NED I.C.H. en les gehad van de eigenaar Loek van den Berg.

Bij de opleiding leer je hoe te masseren, welke spiergroepen er zijn en wat contra indicaties zijn.

Het is een effectieve massage waarbij altijd gezocht wordt naar de blokkades in het lichaam en gericht is op het  afvoeren van de afvalstoffen.  Bij klachten merkt men na de eerste massage al vaak een groot verschil.

 

Prijs:

  • Deelmassage rug & nek:€ 29,50

  • Massage gehele achterkant, rug nek en benen   € 45,00  

  • Gehele lichaamsmassage voor € 58,50

 
hotstone..png

HOTSTONE MASSAGE

Bij de hotstone massage maak ik gebruik lavastenen deze houden lang warmte vast.  De verwarmde stenen worden op de rug, de benen, de voeten en de handen gelegd. Daarna wordt de nek gemasseerd, dan worden de stenen van de rug gehaald en masseer ik met olie, daarna met stenen. Het verdere lichaam wordt in dezelfde volgorde gemasseerd.
Omdat de warmte van de stenen een diepe ontspanning geeft, werkt deze massage diep door in het gehele lichaam. Ook komen er door de warmte afvalstoffen vrij. Het effect na de hotstone massage werkt ook nog een paar uur door, ik noem het altijd een soort sauna gevoel.                                                                    
Dus wil je een heerlijke ontspannen massage waarbij je ontgift en een diepe ontspanning wil ervaren kies dan eens voor mijn hotstone massage.

 
Prijs:  €67,50 hotstone is altijd een gehele lichaamsmassage
Prijs hotstone met klankschalen € 72,50

bottom of page